خانه / مقاله و تحقیق / کاملترین فایل بررسی تزريق اسيدهاي آمينه به تخم مرغ مادران گوشتي واثر آن بر درصد جوجه درآوري

کاملترین فایل بررسی تزريق اسيدهاي آمينه به تخم مرغ مادران گوشتي واثر آن بر درصد جوجه درآوري

بررسی تزريق اسيدهاي آمينه به تخم مرغ مادران گوشتي واثر آن بر درصد جوجه درآوري

بررسی-تزريق-اسيدهاي-آمينه-به-تخم-مرغ-مادران-گوشتي-واثر-آن-بر-درصد-جوجه-درآوريدانلود فایل کامل بررسی تزريق اسيدهاي آمينه به تخم مرغ مادران گوشتي واثر آن بر درصد جوجه درآوري
در قالب فایل word و متشکل از ۱۱ صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::

اثر آن بر درصد جوجه درآوري
تخم مرغ هاي بزرگتر جنين هاي بزرگتري نسبت به تخم مرغ هاي کوچک دارند يک گرم تفاوت وزن تخم مرغ منجر به ايجاد ۱۰ گرم اختلاف وزن در ۵۶ روزگي مي شود همبستگي بين وزن تخم مرغ و جوجه وجود دارد تخم مرغهاي حاصله از مادران گوشتي به دليل وزن کم تخم مرغ درابتداي توليد جوجه هايي با وزن پايين توليد مي کنند همچنين نتايج ازمايشات مختلف نشان مي دهد که تخم مرغ هاي حاصله از گله هاي مادر مسن تر سنگين تر هستند و لذا داراي در صد بيشتري زرده مي باشند مشابه با آن نسبت بيشتري آلبومين و پوسته درمقايسه با تخم مرغ هاي حاصله از گله هاي مادر جوان داشتند جوجه هايي که از تخم مرغ هاي بزرگتر حاصل مي شوند بزرگتر بوده و ذخاير غذايي بيشتري به همراه دارد ثابت شده است که وزن تخم مرغ و وزن جوجه د رهنگام درآمدن ازتخم رابطه نزديکي با يکديگر دارند البته اندازه جنين قبل و طي جوجه درآوري ممکن است تحت تاثير وزن تخم مرغ وشرايط انکوباسيون تغيير کند نسبت بين وزن جوجه هاي از تخم در آمده و اندازه تخم مرغ ها از ۶۱۵/۰ تا ۷۶۰/۰ تغيير پيدا ميکند اين نسبت به دو علت درتخم مرغهايي باوزن بيشتر بزرگتر است :
الف – در طول مدت انکوباسيون ميزان از دست دادن آب کاهش مي يابد .
دانلود فایل

فایل مورد تحقیق :: بررسی تزريق اسيدهاي آمينه به تخم مرغ مادران گوشتي واثر آن بر درصد جوجه درآوري

کیفیت اصلی فایل مربوطه :: عالی

امید دارمکه این فایل بررسی تزريق اسيدهاي آمينه به تخم مرغ مادران گوشتي واثر آن بر درصد جوجه درآوري به پیشرفت تمام ایرانیان سرافراز کمکی شایسته کند.

عناوین دیگر این محصول عبارت است از ::

تخم مرغ مادران گوشتي ,تخم مرغ هاي حاصله از گله هاي مادر جوان

جناح سیاسی فایل :: مقاله و تحقیق

شماره فایل :: ۲۳۱۴۵


دانلود مستقیم فایل

عنوان صفحه ::

کاملترین فایل بررسی تزريق اسيدهاي آمينه به تخم مرغ مادران گوشتي واثر آن بر درصد جوجه درآوري

درباره ی f@linkparsiir

همچنین ببینید

کاملترین فایل بررسی استاندارد خوراك دام و طيور و آبزيان-اكسيد منيزيم مورد مصرف در مكمل هاي معدني

بررسی استاندارد خوراك دام و طيور و آبزيان-اكسيد منيزيم مورد مصرف در مكمل هاي معدني …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *